Bilgiyi Kullanırsan Büyürsün, Paylaşırsan Efsane Olursun nazaretme

Ressim.net DivaniHikmet.net phpBB3 styles Tezhib.net Dini Yazılar

türkiye yol haritası

Moderatör: omar_65

türkiye yol haritası

Mesajgönderen bircandiraz » 29.09.08, 03:58

arkadaslar ben super sport turing motosiklet(kawasaki 1400 gtr) kullanıcısıyım ve sıkıntım guncel yol haritası çizebilen program bulamıyorum.bitane buldum oda cok eski yeni yolları göstermiyor yardımcı olursanız sevinirim
saygılarımla
bircandiraz

Yeni Üye
Yeni Üye

Burç: Koç

Re: türkiye yol haritası

Mesajgönderen AkaNSu » 29.09.08, 06:20

SONY Yol HARİTASI

Bu yazılımı öneririm, büyük ihtimalle istediğinizi bu programla bulacaksınız

Kullanımı kolay Türkiye'dekilerde dahil, Tüm Avrupa şehirlerini içeren harika bir yol haritası yazılımı, Tek yapmanız gereken yola çıkılacak ve gidilecek şehirleri programa belirtmek, o size hangi güzergahtan gidilmesi gerektiğini, konaklama noktalarını, yol kesişimlerini, ve yolun ne kadar süreceğini hesaplasın.. Sizde herşeyi bilerek seyahat edin.. Kolay gelsin :)

Üye olmadığınız için linkleri göremiyorsunuz. Üye olmak için tıklayın veya Giriş Yapın
Sadece link lazım diyorsanız aşağıdaki hesaplardan size uygun olan biri ile oturum açabilirsiniz:
1-) Kullanıcı Adı: sömürgen  Şifre: banane    2-) Kullanıcı Adı: işimvar  Şifre: teşekkürler

rar-şifresi: www.soft-commander.net
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mercedes-Benz Rota Uygulaması

Bu sitede Mersedesin rota planlıyıcısı. Başlangıç ve bitiş yerini yazıyorsunuz en kısa mesafemi yoksa en uzun mesafemi onu seçiyorsunuz kriter ve maliyeti belirleyip hesaplayı tıklıyorsunuz.

Üye olmadığınız için linkleri göremiyorsunuz. Üye olmak için tıklayın veya Giriş Yapın
Sadece link lazım diyorsanız aşağıdaki hesaplardan size uygun olan biri ile oturum açabilirsiniz:
1-) Kullanıcı Adı: sömürgen  Şifre: banane    2-) Kullanıcı Adı: işimvar  Şifre: teşekkürler

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TC. Karayolları

(Sanırım sizin eski dediğiniz buydu)

Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır.
AkaNSu

Kullanıcı avatarı
Hizmetkar
Hizmetkar

Burç: İkizler

Re: türkiye yol haritası

Mesajgönderen msthakanoz » 02.07.09, 11:43

bu haritaların ücretsiz kullanımlı olanı varmıdır.
msthakanoz

Yeni Üye
Yeni Üye

Burç: Boğa