DivaniHikmet
 [ 20 mesaj ] 

Çrş Oca 16, 2008 8:50 pm

foruz.net 2 hkmt ve hsalt ın yükselişi gordionun ihaneti
Efsaneye Olmaya Doğru
Efsaneye Olmaya Doğru
Kullanıcı avatarı

Burç: Yengeç

E-Posta Gönder

tarih=belli deil
hikayemize baslerken bir önceki hikayedede dedigim gibi bu olayda adı gecen kurumlar yada kuruluslar tamamen hayal ürünüdür :d :mrgreen:
ilk hikayemizde eray ve kukla amaçlarına ulasamamıs ve normal üye seviyesine düşürülmüştü.gecen hikayenin sonunda google[bot]tan bir mesaj gelmişti oyun daha yeni başlıyor die ve her zamanki gibi akansu abi ve ben foruzda pylsm yaparken bir mesaj daha geldi google bot tan....
mesajda yeni bir medeniyet doguyor ve yeni bir medeniyet dogarken digeri batar yazıo du ve tarafını sec yazıodu ...... bende bu mesajın nerden geldigini bulmaya calıstım ve msj okty abiden geliodu ertesi gün akansu abi bana bir msj geldigini ve bulmaca seklinde cümlelerin old. söledi ve telefondakendisine 7 gün diye biri ses gelmişti dedi..
bende ilk hikayedeki gibi bubnun okty abinin basının altından kalktıgını anladım ve bunu akansu abiye söledim oda siteye ulasımını engelledi.ve ertesi gün siteye girmeye calıstıgımda siteye girilmiıyodu..akansu abinin uzun ugrasları sonucunda site tekrardan acıldıbizde bunun oktay abinin basından kalktı diye süphelendik ve okty abinin evine baskına gittik haslt,hkmt,akansu ben ......
evine gittigimizde okty abinin yerde baygın oldugun gorduk ve akansu abiyle ben hemen yanına gittik tokatladık ayılması için ve aniden ensemde bir acıyla yere düstüm ..ayldıgımda akansu abi yanımda benim gibi iple baglanmıs yatıodu.......ve haslt ve hkmt akansu ya iskence yapıorudu sebebi ise akansuun sitedeki şifresini ögrenip siteyi kendi ellerine gecirmekmis.....megersem okty abinin sifresini alıp bize okty abiinin üyeliginden msj yollayıp sucu onun üstüne yıgıoylardı.....ve akansu abiyle bi an göz göze gelmiştik ve onun bişi yapacagını anlamıstım ve sifresini hsalta söyledi ve hemen üyeligine giridiler ve akansuun rütbesini düsürüp kendieleinin yükselttiler ama ters giden bir sey vardı megersem akansu üyeliginin yetkisinin yarısını benim üyeligime aktarmıstı . sitenin yarısı artık onların eline gecmişti taki hersey gordionun üyeliginde old.anlayınca kdr ve anayınca gordionun yakasına yapısıp hemen sifreni söyle yoksa akansunun üyeligini silerim dedi..ben bi sartla sölerim oda beni serbest bırakın ve rütbemi düsürmeyin..su durumda akansuya ihanet etmiş oluyodum..ve dediklerimi yaptlar beni serbest bıraktılar rütbem yerinde kalmıstı.ve site artık karanlık güçlerin eline geçmişti.ve foruzun çökme devri başlamıstıartık sitede konu eklenmior pylsm yapılmıordu pylsm yapanlar -50 mesaj alıyodu ve sitenin üye sayısı hiç artmıyor iyice azalıyordu ..ve bu olumsuzluklar üzerine foruz.org çökme asamasına gelmişti.
-------------------------son--------------------------------

imza
Resim
Resim

Umudunu kaybetme,güneş önce bulutlara değer.

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  WWW 

Çrş Oca 16, 2008 9:58 pm

Re: foruz.net 2 hkmt ve hsalt ın yükselişi gordionun ihaneti
Halkın Admini
Kullanıcı avatarı

Burç: Akrep

E-Posta Gönder

Bende nacizane kendi hikayemi yazayım :)

1 years later (1 yıl sonra )

Aslında bu yaşananlar tamamen bir düzmeceydi sorun şuydu :

Gordion'un sürtekli olarak mesaj sayısındaki artma beni hsaltı akansuyu okty ı kuklayı vs...(yani site müdavimlerini) rahatsız ediyordu ve bunda bir iş olduğunu düşünmeye başladık.

Ankara'daki karargahımızda akansu hsalt ve ben supi toplantı kararlaştırdık .

Gün 8 ocak saat gece 00:00

Her zamanki gibi ben çay yapmaya kendi iradem dışında gönderildim akansu ve hsalt içerde sigara içiyordu hsalt bunun yanı sıra youTUBE de video izliyordu .

Ben çayları yaptım içeriye ketılı şekeri getirdim bardaklar 3 aydır masada duruyordu ve hiç yıkanmazdı hep üstüne çay eklenirdi bu bizim bir kuralımız olmuştu :roll:

Servisimi yaptıktan sonra Gordion hakkındaki görüşlerimizi belirttik ben bu adam işe yaramaz dedim çok post kasıyor cevapları çok kısa mesaj sayısını yükseltip rütbe kazanmaya çalışıyor dedim :D akansu ve engin bilim kurgu yeteneğine sahip olan hsalt onayladı.

Ardından hsaltın yorumları başlar...

Bu adam büyük ihtimalle site içindeki yönetimi elegeçirerek kodlarda değişiklik yapacak ve sisteme keyloger ekleyip dünyaca tanınan foruz.org aracılığıyla değerli bilgilere ulaşacak ve bunları web alemini ele geçirmek amacıyla kullanacak.(Ohaa)

Bunu duyan akansudaki son yüz ifaesi :shock: buydu ...

Ardından kendisi bir planının olduğunu söyledi ve bu planda okty ve hkmt in yer alacağını aksetti.

Plan nemiydi? Buyrun...

İlk önce hsalt ve hkmt hayin gibi gözükecekti akansuyu kaçırıp Gordionu deneyeceklerdi bu plana okty bilgisayar başından yer tespitinde yarımcı olacaktı planın genel koordinatörü akansu her zamanki gibi vest Ice sigarası ve bağlamasıyla parlament gazinosu manzaralı evinin penceresinde sokağı izleyerek sürüler içinde sürmeli gelini çalacaktı (Bu kısım plan için bir artı veya eksi oluşturmuyor akansu kafasına göre takılıyor )

Site yönetimi sadece chemde hsaltta okty abide vardı ...

Plan başlar...!

Cheme kızılaydaki seyyar satıcılarda bulunan akansu maskesi yaptırdık neden mi ?Birazdan anlayacaksınız...

Maskeyi takan chem kızılaya çkınca herkez peşindeydi çünkü akansu Ankara'nın tanınmış bir ismiydi ve herkez akansuya dokunmak istiyordu onunla iki kelam yapmak istiyordu neyse ...

İlk maske testi çok güzel işlemişti ve herkez chem i akansu zannetmişti

Ve bir gün belirlendi

Günlarden cuma saat cuma namazı çıkışı:S

Hsalt hkmt ve chem yani yeni yüzüyle akansu olan chem gordionun gittiği camiye gider .

Hkmt ve hsalt gordionla aynı safa geçer ve vaaz esnasında konuşmaya başlarlar plan Akansuyu kaçırmaktır ve Gordion bunu hemen kabul eder ama bir şartla SİTENİN YARISI BENİM OLACAK! (hee senin olacak :D )

Cuma çıkışında chem caminin arkatarafına doğru yönelir ve arkasından gelen gordion meşe odunu ile chem in kafasına vurur chem bayılır.

Hkmt ve hsalt bir el arabası yardımıyla chemi kaçırmaya çalışırlar...

Devamı yarın ellerim yoruldu :D

imza

Resim

''Işık ışıktır görene, ışıktan köre ne !''

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  WWW 

Çrş Oca 16, 2008 10:42 pm

Efsaneye Olmaya Doğru
Efsaneye Olmaya Doğru
Kullanıcı avatarı

E-Posta Gönder

heh 2. baskıyı isteriz :d :mrgreen:

imza
Resim
Resim

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  WWW 

Çrş Oca 16, 2008 10:42 pm

Efsaneye Olmaya Doğru
Efsaneye Olmaya Doğru
Kullanıcı avatarı

E-Posta Gönder

chem ve gordionun hayal güçlerine alkışşşşş....ama asıl alkışlanması gereken şu bilim kurgu,korku türündeki filmleri yapanlar...bu gençleri ne hale getirdiler...hep ihanet hep ihanet... :D :D :D :D :D

imza
.

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  

Çrş Oca 16, 2008 10:45 pm

Efsaneye Olmaya Doğru
Efsaneye Olmaya Doğru
Kullanıcı avatarı

E-Posta Gönder

hım elif abla kasınıo 3. hikayemde seni cadı yapıcam :d
heehe :mrgreen:

imza
Resim
Resim

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  WWW 

Çrş Oca 16, 2008 10:50 pm

Efsaneye Olmaya Doğru
Efsaneye Olmaya Doğru
Kullanıcı avatarı

E-Posta Gönder

öcal kaptan hikaye güzeldi ama yahu sen nasıl ihanet edebilirsin...hiç yakıştıramadım... :D :D :D

imza
.

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  

Çrş Oca 16, 2008 11:02 pm

Efsaneye Olmaya Doğru
Efsaneye Olmaya Doğru
Kullanıcı avatarı

E-Posta Gönder

durun daha 3. serisi var ama simdi baska yazıom foruz kardesligi die :D
:mrgreen:

imza
Resim
Resim

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  WWW 

Prş Oca 17, 2008 9:43 am

Halkın Admini
Kullanıcı avatarı

Burç: Akrep

E-Posta Gönder

öcal ne alaka foruz kardeşliği diye yazdığın başlıkta herkez hayin bi sen iyisin (:

imza

Resim

''Işık ışıktır görene, ışıktan köre ne !''

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  WWW 

Prş Oca 17, 2008 9:46 am

Efsaneye Olmaya Doğru
Efsaneye Olmaya Doğru
Kullanıcı avatarı

E-Posta Gönder

herkes deil sen kukla system siz hayinsiniz sattınız bizi :twisted:

imza
Resim
Resim

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  WWW 

Cmt Oca 19, 2008 10:10 am

Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

Burç: Terazi

E-Posta Gönder

cok gzl olmus ellerine saglıkta ihanet etmen kötü olmus.sattın akansuyu. :lol: ;)

imza
''Türkiye,ATATÜRK'Ü tanrı'ya borçlusun,geriye kalan her şeyi de ATATÜRK'E...''

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  

[ 20 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

başa dönBaşa Dön

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz