DivaniHikmet
 [ 16 mesaj ] 

Çrş Eyl 16, 2009 9:24 pm

çoOok merk ediOrumm ??
Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

Burç: İkizler

E-Posta Gönder

Ya arkadaşlar hepimiz adem ile hava anamzdan gelmeyiz.Ve biliyoruz ki allah onları topraktan yarattı. Ve bizler havva ile ademin çocukları birbirleri ile evlenerek bu dünyayı kurduk. Benim anlamadığım havva anamz ile adem babamz beyaz tenli. Peki bu diğer insanlar nasıl o şekil oluşmular.. Mesela çinlilerin gözleri çekik, Araplar var vS vS ya bu insanlarda aynı kişilerden doğma nasıl oluo onların yaradılışları farklı oluo ?

[ umarım anlatabiLmişimDr (:
Konu inŞlh dğru yere açıldı (:

imza
Resim

°o.O°o.O [[ Ð®ª ]] °o.O°o.O

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  

Prş Eyl 17, 2009 1:40 am

Re: çoOok merk ediOrumm ??
Efsaneye Olmaya Doğru
Efsaneye Olmaya Doğru
Kullanıcı avatarı

Burç: Başak

E-Posta Gönder

:D ıııı ıııııı ıııııı ııı ııııı ıı ıııı çok açıklayıcı olmuşdur umarım :D gerçekten güzel bi soru :deli

imza
*-_-*D£M£T*-_-*

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  

Prş Eyl 17, 2009 7:19 am

86/2 Zalim Firari
Kullanıcı avatarı

Burç: Koç

E-Posta Gönder

Dıııııııtttttt Cevap Veriyorum!

Yani Çok Bilmemekle birlikte kendi görüşlerimi söylüyorum sadece...

- Afrika kökenli insanların renkleri neden siyahtır : Güneş Oralarda etkisini daha çok gösterdiği için insanında yapısında da gerekli değişikliğe neden olmuştur ve genlerine kodlanmıştır.

- Çinlilerin gözlerinin çekik olması : Asya dağlık bir bölgedir ve dağlık alanlarda rüzgar şiddetini dağlardan dağlara taşır. Ve dağlık bir bölge de oturan insanların rüzgarlarda korunmak için gözlerini bi nebzede olsa kısması gerekir. Gözlerini kısan insan bir insanın gözleri (gözkapakları) çekikleşir kasılır. Bu o kökenin Genlerine işler ve kodlanır.

Yani kendi düşüncelerimle demem o ki. Hayat şartlarına göre insanların vücutları değişliğe uğramıştır. Ve tabiki bunun göçlerle, kız alıp vermelerle vs. ırklar arası ilişkilerle de değişikliğe neden olabileceğini de söyleyerek bitiriyorum...

Görüşler bana ait araştırmadım. Hava yapmayın :@

imza

"Giden Her Sevgilinin Ardından Hep Biz Olduk El Sallayan
Haykırsak Duyarlar mı Sesimizi Hangi Sevdadan Galip Çıktık ki
Yürüyoruz Sessiz ve Kederli Nevizade Geceleri
İnletiyoruz Hep Çıkışımızda İstiklal Caddesini
Boşuna Çekilmedi Bunca Çile İçiyoruz Gündüz Gece
Haykırdık Ama Duymadı Hiç Kimse Peşindeyiz Her Yerde
Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan Sonu Hep Acı Hüsran
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GalataSaray!
"

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  

Prş Eyl 17, 2009 12:02 pm

Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

E-Posta Gönder

SysteM HeyuLa yazdı:
Dıııııııtttttt Cevap Veriyorum!

Yani Çok Bilmemekle birlikte kendi görüşlerimi söylüyorum sadece...

- Afrika kökenli insanların renkleri neden siyahtır : Güneş Oralarda etkisini daha çok gösterdiği için insanında yapısında da gerekli değişikliğe neden olmuştur ve genlerine kodlanmıştır.

- Çinlilerin gözlerinin çekik olması : Asya dağlık bir bölgedir ve dağlık alanlarda rüzgar şiddetini dağlardan dağlara taşır. Ve dağlık bir bölge de oturan insanların rüzgarlarda korunmak için gözlerini bi nebzede olsa kısması gerekir. Gözlerini kısan insan bir insanın gözleri (gözkapakları) çekikleşir kasılır. Bu o kökenin Genlerine işler ve kodlanır.

Yani kendi düşüncelerimle demem o ki. Hayat şartlarına göre insanların vücutları değişliğe uğramıştır. Ve tabiki bunun göçlerle, kız alıp vermelerle vs. ırklar arası ilişkilerle de değişikliğe neden olabileceğini de söyleyerek bitiriyorum...

Görüşler bana ait araştırmadım. Hava yapmayın :@

Düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim özceliklie.Ben bir çok kişiden de böyle yorumlar duydum fakat şöyleki eğer insnların yaşadığı bölgeye ait bir değişim oluyorsa .. KAradenizli insanların dış fiziki özelleriklerini biliyoruz . Eğer o bölgenin şartlatıyla yargılanılcaksa kardenzde sürekli yapış varDır xS ..

imza
Resim

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  

Prş Eyl 17, 2009 6:26 pm

Efsaneye Olmaya Doğru
Efsaneye Olmaya Doğru
Kullanıcı avatarı

E-Posta Gönder

:D

imza
*-_-*D£M£T*-_-*

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  

Cum Eyl 18, 2009 12:15 am

Halkın Admini
Kullanıcı avatarı

Burç: Akrep

E-Posta Gönder

Melek aslında son yerde ne demek istediğini pek anlayamadım ama anladığım kadarıyla

Karadeniz'de de yağış var neden insanlarda bir farklılık yok gibisinden birşeyler söylemek istedin

diye umud ederek cevaplıyorum.

Oradaki insanların sürekli yağıştan ve nemden dolayı burunları genellikle akar ve sürekli çekerler

Karadeniz burnunun büyüklüğüde buradan gelir diye bir bilgim var ama doğruluğu nedir

bilmiyorum...

imza

Resim

''Işık ışıktır görene, ışıktan köre ne !''

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  WWW 

Cum Eyl 18, 2009 9:46 am

Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

E-Posta Gönder

chem yazdı:
Melek aslında son yerde ne demek istediğini pek anlayamadım ama anladığım kadarıyla

Karadeniz'de de yağış var neden insanlarda bir farklılık yok gibisinden birşeyler söylemek istedin

Oradaki insanların sürekli yağıştan ve nemden dolayı burunları genellikle akar ve sürekli çekerler

Karadeniz burnunun büyüklüğüde buradan gelir diye bir bilgim var ama doğruluğu nedir

bilmiyorum...

Evet dğru anlamaşsn hadi diyelim öyle tamam. Yine örnek vercem . Doğulu arkadaşlarımzda kaşları kalın ne bilim ten renkleri biraz daha koyu bunu nasıl yorumlıycas.. Bu arada bilgin için teşekkrLér (:

imza
Resim

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  

Cum Eyl 18, 2009 8:24 pm

Efsaneye Olmaya Doğru
Efsaneye Olmaya Doğru
Kullanıcı avatarı

E-Posta Gönder

ben bir doğulu olarakdan yorumluyayım aslında doğunun insanının teni kışın açılır yazın kararır çünkü yazın kır da bayırda şurda burda çalışırlar.(ben asla :D )işde buranın güneşi yakıyo bi de nemde yok yha o nedenle başka bi açıklaması yok yani kışın renkleri açık ama :D şüpen olmasın ki peynir olanlarda var.. :D

imza
*-_-*D£M£T*-_-*

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  

Cum Eyl 18, 2009 11:29 pm

Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

E-Posta Gönder

demetcik yazdı:
ben bir doğulu olarakdan yorumluyayım aslında doğunun insanının teni kışın açılır yazın kararır çünkü yazın kır da bayırda şurda burda çalışırlar.(ben asla :D )işde buranın güneşi yakıyo bi de nemde yok yha o nedenle başka bi açıklaması yok yani kışın renkleri açık ama :D şüpen olmasın ki peynir olanlarda var.. :D

baLımm cvp için saoL ama bnm isteDiğim cvp bu değiL ((:

imza
Resim

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  

Cmt Eyl 19, 2009 12:05 am

Halkın Admini
Kullanıcı avatarı

Burç: Akrep

E-Posta Gönder

meLeqim yazdı:
chem yazdı:

bilmiyorum...

Evet dğru anlamaşsn hadi diyelim öyle tamam. Yine örnek vercem . Doğulu arkadaşlarımzda kaşları kalın ne bilim ten renkleri biraz daha koyu bunu nasıl yorumlıycas.. Bu arada bilgin için teşekkrLér (:

Bu bölgedeki güneşin yeryüzüne gelme açısı biraz daha farklıdır ve güneşe daha yakındır yani kişi kışın bile yanabilir (buna mart yanığı denir oralarda) buda gün geçtikce genetik bir özellik kazanır. Kaşlara gelince adem oğullarının hepsinin kaşı aynı doğmamıştır sanırım (:

Demekki kaşları kalın olanlar doğu çevresine yerleşmişler (:

imza

Resim

''Işık ışıktır görene, ışıktan köre ne !''

Başa Dön Başa Dön
  Profil  E-posta  WWW 

[ 16 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

başa dönBaşa Dön

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz